ADP po raz 17. z rzędu jedną z najbardziej podziwianych firm świata

07 lutego, 2023

Warszawa, 7 lutego 2023 r. – ADP, wiodąca globalna firma technologiczna dostarczająca rozwiązania do zarządzania kapitałem ludzkim (HCM), została uznana przez magazyn FORTUNE® za jedną z „najbardziej podziwianych firm świata” w 2023 roku. Już 17. rok z rzędu ADP znalazło się na tej prestiżowej liście, wyróżniającej firmy o niezmiennie dobrych wynikach i reputacji.

Zobacz zestawienie jak ADP najbardziej podziwianych firm świata

– Jesteśmy niesamowicie dumni, że w zmieniających się czasach firma ADP jest stale obecna na tej prestiżowej liście – powiedziała Maria Black, prezes i dyrektor generalny ADP. – Nasi klienci inspirują nas do ciągłego wprowadzania innowacji. Dzięki aktywnemu wsłuchiwaniu się w ich potrzeby i wykorzystaniu mocy naszych danych, jesteśmy w stanie projektować rozwiązania, które mogą mieć realny wpływ na firmy i pracowników. Głęboko wierzymy, że jesteśmy odpowiedzialni za przyspieszenie globalnego postępu i wyposażanie naszych klientów w narzędzia oraz oferowanie im wsparcia, których potrzebują do budowy lepszego świata pracy – dodaje prezes.

Podczas badania reputacji korporacyjnej FORTUNE współpracowało z partnerem Korn Ferry Hay Group, które ocenia około 1 500 firm, w tym 1 000 największych amerykańskich firm uszeregowanych według przychodów, jak również firmy spoza Stanów Zjednoczonych o przychodach wynoszących 10 miliardów dolarów lub więcej, umieszczając je w bazie FORTUNE Global 500®. Korn Ferry Hay Group przebadał 645 firm z 27 krajów w celu wybrania największych przedsiębiorstw z obszaru międzynarodowego i amerykańskiego. Aby wybrać najlepiej oceniane firmy w 52 branżach, Korn Ferry poprosił kierowników, dyrektorów i analityków o ocenę przedsiębiorstw w swojej branży na podstawie dziewięciu kryteriów – od wartości inwestycyjnej i jakości zarządzania i produktów, po odpowiedzialność społeczną i zdolność do przyciągania talentów.

Aby dowiedzieć się więcej o liście najbardziej podziwianych firm świata magazynu FORTUNE, prosimy odwiedzić tę stronę. Więcej informacji o ADP można znaleźć na stronie ADP.com.

O ADP (NASDAQ-ADP)

Tworzymy lepszą przestrzeń dla pracy. Dostarczamy innowacyjne produkty, najwyższej jakości usługi i wyjątkowe doświadczenia, które pomagają w pełni wykorzystać potencjał pracowników. HR, zarządzanie talentami, benefitami pozapłacowymi, listą płac przy zgodności z przepisami. W oparciu o dane, z myślą o ludziach. Dowiedz się więcej na www.adp.pl.

ADP, logo ADP oraz hasło “Always Designing for People” to znaki handlowe należące do ADP, Inc. Wszelkie pozostałe znaki należą do ich odpowiednich właścicieli. Copyright © 2023 ADP, Inc.

Kontakt dla mediów:

Patrycja Maciąg, BrandLab, tel. +48 660 506 223, p.maciag@brandlab.pl